J.K. Rowling se jeseni vrača s tretjo detektivko

J.K. Rowling se jeseni vrača s tretjo detektivko

30.04.2015 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik

 

Tretja detektivka o zasebnem detektivu Cormoran Strike-u bo ponovno izšla pod pisateljičinim psevdonimom Robert Galbraith.

Zasebni detektiv Cormoran Strike se vrača jeseni 2015. Roberth Galbraith je na twitterju oznanil, da je tretji del iz serije detektivk končan, britanska založba Little, Brown pa je sporočila, da izid nove knjige lahko pričakujemo jeseni 2015. 

Naslov nove detektivke je 'Career of Evil' in je tretja po vrsti, iz serije predvidenih sedmih detektivk, britanske avtorice J.K. Rowling. Prvi dve detektivki The Cuckoo's Calling (Klic kukavice) in The Silkworm (Sviloprejka) sta poželi izjemen uspeh in pozitivne kritike. Detektivka pa se seli tudi na TV zaslone, za kar bo poskrbela britanska televizijska hiša BBC.

 

 


Ključne besede: J. K. Rowling Robert Galbraith Klic kukavice detektivka Sviloprejska kriminalka Cormoran Strike zasebni detektiv Career of Evil serija romani detektivke  Ideje za ustvarjanje! Ustvarite ročno izdelane rože, buče, darilne vrečke, škatlice, zmaje, letala, ladjice, snežinke in še in še ...
Priročnik za vizualiziranje
Ko se lunica zbudi, mnogo zvezdic na nebu zažari. Pod njimi tisoč hišic tiho stoji.
Visoko v gorah je desetletni pastirček Tonček pasel svoje ovčice. Vsako jutro je zgodaj vstal in jih preštel.
vaš e-mail naslov

Kresnik mesečnik
Knjižne novice
Da bi uspeli, morate biti pripravljeni, da zgrabite priložnost, ko se pojavi.

Og Mandino