Varuška Mary Poppins se leta 2018 vrača na filmska platna

Varuška Mary Poppins se leta 2018 vrača na filmska platna

11.06.2017 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik


Prvo Mary Poppins je leta 1964 odigrala Julie Andrews.


Varuška z letečim dežnikom se vrača. Film Mary Poppins se vrne, je nadaljevanje filmske klasike iz leta 1964.


Zgodba Mary Poppins se vrne, se odvija v letu 1935, v obdobju velike depresije. 25 let je minilo, odkar je varuška Mary Poppins skrbela za otroka družine Banks. Mary Poppins po dolgih letih obišče, sedaj že odrasla, Jane in Michael-a Banks, ki sta se znašla sredi velike družinske tragedije. S svojimi čarobnimi sposobnostmi, Mary v družino ponovno vnese manjkajočo radost in domišljijo.


Glavna zvezda filmskega muzikala bo igralka Emily Blunt, ki bo odigrala ikonično vlogo Mary Poppins. V filmu bosta med drugim igrala tudi Colin Firth ter Maryl Streep.

Po najnovejših promocijskih fotografijah sodeč, bo film razkošna, barvita umetnina. Glasbeno fantazijsko komedijo bo režiral Rob Marshall, producent je John DeLuca. Na velika filmska platna, bo varuška Mary Poppins priplesala decembra 2018.

Foto: facebook

Ključne besede: Mary Poppins film muzikal 2018 Mary Poppins se vrne  V kompletu so zbrani trije priročniki za risanje po korakih ...
Pravljica govori o mali deklici Sari, ki je živela v hišici ob morju. Po dedkovem pripovedovanju pa je prav v tej hišici pred davnimi leti živel deček Jan, ki je ob obali videl čisto pravo morsko deklico!
Pia always jumped to look for the blueberries, whether it was the summer, autumn or winter. But in autumn and winter there were no blueberries on the bushes ...
Vesoljček Pi in njegove dogodivščine
vaš e-mail naslov

Mavrični mesečnik
Knjižne novice
Zgrabite trenutek! Tisto, kar lahko storite ali mislite, da bi zmogli, začnite takoj zdaj.

(Johann W. Goethe)