Varuška Mary Poppins se leta 2018 vrača na filmska platna

Varuška Mary Poppins se leta 2018 vrača na filmska platna

11.06.2017 | Avtor: Več avtorjev, povzetek: Kresnik


Prvo Mary Poppins je leta 1964 odigrala Julie Andrews.


Varuška z letečim dežnikom se vrača. Film Mary Poppins se vrne, je nadaljevanje filmske klasike iz leta 1964.


Zgodba Mary Poppins se vrne, se odvija v letu 1935, v obdobju velike depresije. 25 let je minilo, odkar je varuška Mary Poppins skrbela za otroka družine Banks. Mary Poppins po dolgih letih obišče, sedaj že odrasla, Jane in Michael-a Banks, ki sta se znašla sredi velike družinske tragedije. S svojimi čarobnimi sposobnostmi, Mary v družino ponovno vnese manjkajočo radost in domišljijo.


Glavna zvezda filmskega muzikala bo igralka Emily Blunt, ki bo odigrala ikonično vlogo Mary Poppins. V filmu bosta med drugim igrala tudi Colin Firth ter Maryl Streep.

Po najnovejših promocijskih fotografijah sodeč, bo film razkošna, barvita umetnina. Glasbeno fantazijsko komedijo bo režiral Rob Marshall, producent je John DeLuca. Na velika filmska platna, bo varuška Mary Poppins priplesala decembra 2018.

Foto: facebook

Ključne besede: Mary Poppins film muzikal 2018 Mary Poppins se vrne  Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem
Kratek, jasen, uspešen načrt s pravili, pojasnili in predlogi - sugestijami za izboljšanje vašega življenja.
2 knjigi: 1. Kneippova domača lekarna, avtor Sebastian Kneipp & 2. Prehrana in zdravje, avtor Rudolf Steiner
Knjiga Blaginja prinaša ključna sporočila in razumevanja, ki ne bodo le ogrela tvojega srca, ampak tudi podžgala tvoje ambicije. * Ob knjigi 'Vedrina kot življenjska moč' se boste naučili, kako zelo dragocena je sreča.
vaš e-mail naslov

Mavrični mesečnik
Knjižne novice
V praksi je najpomembnejša potreba po ljubezni in pripadnosti, saj je bližina in povezanost z ljudmi, ki nam nekaj pomenijo, predpogoj za zadovoljitev vseh potreb.

William Glasser